Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

έκθεση meet the breed και αδεσποτολόγιο


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 10,30 – 7,30 στη θεματική έκθεση γάτας «Meet the Breed», στο πνευματικό κέντρο Κωνσταντινουπολιτών Δημητρίου Σούτσου 46 (έναντι μετρό Αμπελοκήπων).
Μια επίσκεψη στην έκθεση θα σας δώσει τη χαρά να γνωρίσετε από κοντά τις μαγευτικές γάτες Ragdoll καθώς και τις υπέροχες Βρετανικές κοντότριχες, επιπροσθέτως θα μπορέσετε μέσω των εκτροφέων να μάθετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν για αυτές τις πανέμορφες φυλές.
Ακόμα το Floras Grooming Academy θα παρέχει συμβουλές περιποίησης για τους αγαπημένους μας μικρούς μας φίλους, αντίστοιχα θα υπάρχει και μαγαζάκι για χριστουγεννιάτικες αγορές για τις γάτες.
Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει μια θέση και για τις αδέσποτες γατούλες από το σωματείο Adespotologio, το οποίο πιστεύουμε θα βρει μια θέση στην καρδιά σας.

Το Adespotologio είναι ένα νεοσύστατο σωματείο, που έχει σαν κύριο στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τα αδέσποτα ζωάκια. Τα ιδρυτικά του μέλη είναι άτομα με έντονη φιλοζωική δράση και τεράστια εμπειρία, που το όραμά τους είναι να προσελκύσουν όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούν στο δύσκολο έργο της διάσωσης και ανακούφισης των ζώων που ζουν στο δρόμο.
Εάν λοιπόν η δυστυχία των ζώων δε σας αφήνει ασυγκίνητους και θέλετε και σεις να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθεια μπορείτε, περνώντας από αυτή την υπέροχη έκθεση, να κάνετε μια δωρεά σε είδος ή υπηρεσία. Κάθε προσφορά έχει τεράστια σημασία και συμβολίζει μια κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς για τα ζώα που υποφέρουν και έχουν την ανάγκη μας.
Ελάτε στην έκθεση και θα ενημερωθείτε για τη δράση μας και θα γνωρίσετε από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: