Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Με βρήκαν στην Πάρνηθα...

Λάβαμε την ακόλουθη αγγελια...
Το "χάσανε" το σκυλάκι στην Πάρνηθα και δεν το παίρνουν πίσω. Γιατί να το πάρουν εξάλλου; Στο βουνό είναι καλύτερα, είναι και πιο κοντά στην φύση. Έμεινε ο μικρός να κοιτάζει τα αμάξια που περνούν και να αναρωτιέται τι έκανε λάθος και τον πέταξαν και τι συνεχίζει να κάνει λάθος και κανείς δεν τον θέλει. Αλλά σίγουρα θα έχει και παρέα εκεί που είναι, όλα τα άλλα "χαμένα" σκυλιά, τα θύματα της φιλοζωίας μας.

Θα γίνουμε άραγε ποτέ σαν λαός υπεύθυνοι για τα αδέσποτα; Ή πάντα τα ζώα για εμάς θα είναι αντικείμενα, παιχνίδια που τα χρησιμοποιούμε μέχρι να τα βαρεθούμε και μετά τα πετάμε στο βουνό και στους σκουπιδότοπους;
Έτσι ξέρουμε να πληρώνουμε τον "καλύτερο φίλο του ανθρώπου" για την αφοσίωση και την λατρεία του: Με εγκατάλειψη, πόνο, αρρώστια και φόλες.
Μπράβο μας, περήφανοι ας είμαστε για μια ακόμα φορά για το υψηλό ελληνικό πνεύμα και ήθος, και πάνω από όλα για την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας.

Καλή τύχη σκυλάκι. Εδώ που έμπλεξες πραγματικά σου χρειάζεται.





Με βρήκαν στην Πάρνηθα, ψηλά κοντά στο παλιό ξενοδοχείο Ξενία. Εντόπισαν τα αφεντικά μου, τα οποία όμως είπαν ότι με είχαν χάσει 1 χρόνο τώρα, η κοπέλα, που φέρεται ως ιδιοκτήτρια συμπαθεστάτη είπε ότι με βρήκε κουτάβι και μετά ξαναχάθηκα, αλλά ο πατέρας της από ότι καταλαβαίνω δεν με θέλει καθόλου....έχει λέει η κοπέλα και προβλήματα υγείας, έχει την καρδιά του, εγώ τους είπα, ότι τα σκυλιά ενδείκνυνται σε καρδιοπαθείς....αλλά η κοπέλα είπε ότι δεν μπορεί να με πάρει πίσω....διότι οι γονείς της έχουν προβλήματα υγείας....και έτσι, πιστέψτε με, είμαι πολύ όμορφος, γλυκός και καλός χαρακτήρας και ψάχνω ένα σπίτι που να με αγαπούν, και όχι να με αφήσουν να χαθώ, και να κοιτάζω όλα τα αυτοκίνητα που περνούσαν από την Πάρνηθα με απέραντη λύπη ψάχνοντας αφεντικό....Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ πολύ καλέστε στο 6944 737240
η στο 6942254784.

Δεν υπάρχουν σχόλια: