Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Απολογισμός Ιανουαρίου


Ο Ιανουάριος ήταν ένας ιδιαίτερα πολυάσχολος μήνας με αρκετά καινούρια και μεγάλα θέματα.
Το θετικό ήταν οι πολλές υιοθεσίες σε γατάκια. 5 από τα ορφανά σιαμεζάκια μας υιοθετήθηκαν, αν και τα 2 αναγκαστήκαμε να τα πάρουμε πίσω. Επίσης είχαμε υιοθεσίες σε ενήλικα ζωάκια σε πολύ καλά σπίτια: ο Φοίβος, ο Σισίκος, ο Φρουφρού, η Φεία, ο Σούγκαρ, η Λίλιαν και ο Μογκ ανάμεσά τους.
Από μικράκια, υιοθετήθηκε η Λουλού, η Μαφάλντα, ο Μπλου και ο Τρίκυ.
Στα σκυλάκια τα πράγματα είναι λιγάκι πιο δύκολα. Μόνο 3 κουταβάκια υιοθετήθηκαν, αλλά επίσης βρήκε σπίτι η Καλομοίρα μας, ενήλικο ζωάκι με πρόβλημα στο πόδι.
Συνεχίζεται η προσπάθειά μας να στειρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γατούλες, ειδικά τώρα που είναι εποχή αναπαραγωγής. Παρόλα αυτά έχουμε ανάγκη για εθελοντές που μπορούν να βοηθήσουν στην περισυλλογή και την μεταφορά τους από και προς το κτηνιατρείο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μας στο adespotakia@gmail.com.
Στειρώθηκαν 4 γατούλες από την περιοχή των Πατησίων, 2 από τον Νέο Κόσμο, 4 από την Κερατέα, και ένας μικρούλης από το Χαλάνδρι.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εδώ, αν και λίγο καθυστερημένο, στην Κατερίνα μας που προσέφερε 4 γατοπαγίδες που είναι απαραίτητες στην προσπάθεια αυτή. Μια κοπέλα που κάνει την θεωρία πράξη και είναι πρόθυμη να βοηθήσει με κάθε τρόπο που μπορεί.
Επίσης, ένα μπράβο στους εθελοντές για την προσπάθειά τους για τις στέγες της Ελευσίνας και του Λαυρίου, ελπίζουμε ότι με την προσφορά τους σε χρόνο και χρήμα θα κάνουν καλύτερες τις συνθήκες για τα σκυλάκια που φιλοξενούνται εκεί.
Ελπιδοφόρο γεγονός ήταν επίσκεψη του σχολείου στην Στέγη Κορωπίου και ο ενθουσιασμός με τον οποίο αντιμετώπισαν τα σκυλάκια.
Ευχαριστούμε επίσης το φιλοζωικό ζωματείο Παλαιού Φαλήρου για την φιλική επικοινωνία και την όρεξή τους για συνεργασία, καθώς και, ακόμα για μια φορά, την κυρία Σάμσων από την SAPT.
Γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: